Retreat

Ordna retreat
Kom och arrangera din nästa yogaretreat/kurs på Husbygård som är en klassisk herrgård 2 mil norr om Nyköping, en lugn plats lummigt inbäddad i praktfull natur. Märkta vandringsleder, naturliga promenadstigar och ett par kilometer till olika badsjöar.
Husbygård
Husbygård är inget spa, inte hotell, ingen "väl-stylad" kursgård, inte nyrenoverad…. Utan äkta vara! En genuin och robust privat herrgård som varit ett hem för inte så länge sedan. Ett välkomnande hus med bra utrymmen för gemenskap och även lätt att hitta en egen vrå i.
Att tänka på:
Vistelse
En vistelse är minst 2 dygn, minst 10 personer. Pris exkl 12% moms.
B & B
Rum och frukost, 600 kr/stk.
Bo och ordna mat själva
850 kr/2 dygn, efter det 400 kr/dygn. Vill ni komma regelbundet kan vi komma överens om ett fast pris. Ni hyr lokal och har med egen mat.
Hyra av salongen 1000 kr/dygn.
Städning
Ni städar sovrummen efter er, samt skakar av yogamattorna. Slutstädning kan ordnas 1.500-3.000 kr.
Bokningsregler
Avgift 3.500 kr är bokningsavgift. 14 dagar innan betalas avgift för 10 personer. Resterande belopp betalas efteråt ex om ni varit fler är 10 st eller hyr sängkläder och slutstädning. Vid avbokning återbetalas ej bokningsavgiften.
Extras
Det finns även möjlighet att hyra lakan och handduk för 150 kr/st.
Kommande retreat
Att vara på retreat innebär att vara några dagar i avskildhet. På Husbygård ordnars kurser och retreater av olika slag.
Marie Christina, summersolstic med Healing
17-21 juni 2022
Kreativ sommarkurs med Ingrid & Karin
30 juni - 3 juli 2022
Ulrika Hedlund
23-25 september 2022
Yoga-skriva retreat med Elisabeth
13-16 oktober 2022
Ulrika Hedlund
28-30 oktober 2022
Pilgrimsdagar
Varmt välkommen, att ge dig själv lite tid! Stanna upp, kommer bort från vardagen och ägna dig åt det själen längtar efter.

En pilgrimsvandring är för dig som suktar efter skogens sus, tystnad samt en inre och yttre förflyttning vilket är pilgrimens röda trå. Ofta sker en vandring i grupp med olika stopp, går du själv är ett tips är att ta med en liten inspirerande bok att läsa korta stycken/böner ur när du pausar.

Du bor i ett rum på Husbygård, blir serverad frukost och vandrar sedan på traktens märkta vandringsleder. Du tar själv med den mat du vill äta på vandringen och på kvällen. Från 600 kr.

Hör av dig om du vill veta mer eller boka en plats.